MagazineNieuws, Open Call

UITGESTALD-1. Een kunstenaarsboek dat de huidige en toekomstige kunstenaarsgeneratie van Limburg in de verf zet

Open Call: Uitgestald-1
Het resultaat van de open call voor UITGESTALD-1 is gekend. Naast werk van Koen Vanmechelen (peter van deze eerste editie van UITGESTALD), selecteerde de professionele jury, bestaande uit Alicja Melzacka (curator bij CIAP, Genk), Kristof Reulens (conservator Emile Van Dorenmuseum, Genk) en Hilde Borgermans (curator bij Emergent, Veurne), nog werk van 17 andere Limburgse talenten!
DE KUNSTENAARS

Elise Berkvens; Lennert Berx; Manu Bloemen; Tim Caenepeel; Vincent Dankaerts; Tine Deboelpaep; Gommaar Gilliams; Vicky Gruyters; Joke Hansen; Gideon Kiefer; Steven Antonio Manes; Annebeth Nies; Superview Tv; Niels Vaes; Elia Vanderheyden; Stefaan Vermeulen; Kristof Vrancken.

​Deze selectie vertegenwoordigt verschillende media en wordt gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan achtergronden: van geboren en getogen Limburger met Italiaanse roots tot inwijkeling uit Nederlands Limburg; van heel jonge talenten (17 en student aan het PIKOH te Hasselt), kunstenaars zonder enige tentoonstellingservaring, over VONK-residenten en HISK- en Wanatoe-laureaten tot doorwinterde anciens met galeries in binnen- en buitenland. Het resultaat zal te bewonderen zijn vanaf zaterdag 2/04 in een tentoonstelling met edities 1/101 bij Uitstalling Gallery te Genk.

REGISTREER VOOR EEN EXEMPLAAR VAN UITGESTALD-1

Het boek, uitgegeven in een oplage van 101 exemplaren, is een verzameling van 18 genummerde en gesigneerde edities die gemakkelijk uit het boek genomen kunnen worden. Alle kunstenaars ontvangen zelf een exemplaar van UITGESTALD-1. De overige 81 beschikbare boeken worden, zonder winstoogmerk, te koop aangeboden tegen de prijs van 975€. Wie interesse heeft om een exemplaar aan te kopen, kan zich pre-registreren.

Bij meer dan 81 geïnteresseerden zal er op democratische wijze geloot worden. 

CONTACT

Bij vragen, contacteer info@kunstzetter.be